Afbeelding
Pasen2024_thumb

Happy Easter!

Uw klanten of medewerkers verwennen met een heerlijke paasattentie?

Met een breed scala aan personalisatiemogelijkheden zorgen we ervoor dat uw logo opvalt en creëren we een geschenk dat gegarandeerd in de smaak valt. 

Doorblader onze Paascatalogi en laat je inspireren!

Lees meer
Afbeelding
Eindejaar2023_thumb

Eindejaar 2023

Uw klanten of medewerkers verrassen met een goedgekozen eindejaarsgeschenk? Wij gidsen u graag doorheen ons bijna eindeloze aanbod en inspireren u vrijblijvend met originele voorstellen die passen bij uw budget en doelgroep… 

Lees meer

Nieuwsbrief

Maak je geen zorgen. Je kan makkelijk uitschrijven via één enkele muisklik.

Afbeelding
Tubesgifts_thumb

Tasting as a gift?

Prikkel alle zintuigen en schenk een innovatieve smaakervaring die de ontvanger laat proeven van heerlijke wijnen, cocktails, olijfoliën, verse thee en specerijen.

Lees meer
Afbeelding
PP_thumb

Zeg het met bloemen...

Bloemen of planten met uw logo? Dat kan! Via unieke personalisatietechnieken is het mogelijk om bloemen en planten duurzaam te voorzien van een eigen ontwerp, rechtstreeks op de bladeren.

Lees meer
Afbeelding
Dopper_thumb

Dopper, de oceaanredder

Elke minuut belandt een vrachtwagen vol plastic afval in onze oceanen. In diezelfde minuut worden een miljoen plastic wegwerpflesjes verkocht en dat is uiteraard geen toeval. Dopper ondernam actie en ontwikkelde een herbruikbare waterfles die wegwerpflesjes overbodig maakt.

Lees meer
Afbeelding
Pasen2021_thumb

Pasen doorheen de brievenbus

Uw klanten of medewerkers verrassen met een Paasattentie in hun brievenbus? Enkel lekkers of een uitgebreider pakket om ook een blijvende indruk na te laten? We bezorgen u graag een voorstel op maat en garanderen een vlekkeloze verzending naar individuele thuisadressen...

Lees meer
Afbeelding
logo-pronel

Pronel in een nieuw jasje

Na meer dan 30 jaar namen we afscheid van ons allereerste logo en stoppen we Pronel in een nieuw jasje. Met ons nieuwe logo behouden we rood als hoofdkleur maar kiezen we bewust voor een strakke, moderne huisstijl.
Lees meer
Afbeelding
Pronel

Starten met een terugblik

Nieuws hoort actueel te zijn. Toch maken we voor dit allereerste nieuwsbericht op onze kersverse website een uitzondering en vermelden we graag nog even onze verkiezing tot ‘Product Media Advisor of the year’ in 2017.
Lees meer